DESPRE NOI

In momentele de durere si suferinta, planificarea unui ritual de inmormantare poate sa devina un chin.

Daniel si Anca este alaturi de tine pentru ca aceste clipe sa treaca cat mai usor iar planificarea sa fie cat mai usoara prin serviciile pe care le oferim. Stim ca acest eveniment nefericit nu este unul apreciat, dar in schimb raneste pe plan emotional toata familia. Trecerea in lumea celor drepti a cuiva, este un eveniment dificil si pentru multi dintre noi, greu de trecut. Prietenii si familia au nevoie de timp pentru a-si exprima durerea pentru pierderea celui drag, asadar pentru punerea la punct a detaliilor legate de inmormantare, noi va suntem alaturi, oferindu-va ajutorul necesar în astfel de momente neprevazute.

Servicii funerare Iasi

 

Cu servicii funerare de calitate, la orice ora, suntem gata sa fim alaturi de dumneavoastra intr-o maniera cat mai linistita. Diversitatea serviciilor funerare oferite, fac acest proces mai usor si depunem tote eforturile pentru ca momentele grele sa treaca cat mai usor.

DSA s-a facut remarcata prin devotamentul si loialitatea fata de familiile indurerate pe care le-am sustinut in aceste momente grele. Atat etica profesionala cat si cea duhovniceasca ne ajuta sa ne ghidam activitatea ca familiile aflate in suferinta cat si prietenii lor sa fie tratati cu toata compasiunea si respectul cuvenit.

Stim ca, cei dragi dumneavoastra, care pasesc spre un alt taram si-ar dori o procesiune care sa-i reprezinte si sa ramana in memoria celor ramasi cu ce au avut mai frumos.

 

Firma autorizata de Directia de Sanatate Publica Iasi si Consiliul Local conform 102/2014

DIPLOME

Angajati

Masini

Ani de activitate

ceremonii pe luna

CONTACTEAZA-NE

Numar de telefon

Ne gasesti pe

Strada Eternitate nr 119, Iasi

By using this form you agree with the storage and handling of your data by this website.

© Daniel si Anca. Toate drepturile rezervate.

Creat cu ♥ de Sico Media